De woning, het kantoor of het bedrijfsgebouw ziet er bij oplevering veelal uit om door een ringetje te halen. Om dit te zo te houden worden diverse maatregelen getroffen. De glazenwasser moet elke maand de ramen lappen en de schilder zal op gezette tijden het schilderwerk nalopen en zonnodig bijwerken. Al deze zaken zijn voor iedereen direct zichtbaar; als het toilet wekenlang niet wordt gereinigd, of de ramen worden maanden lang niet gelapt, valt dit de bewoner of gebruiker op.

Een minder of niet in het oog lopend gebouwonderdeel is het dak. Lang niet altijd wordt er iets geregeld voor periodiek onderhoud aan het dak. Terwijl, goed, beschouwd, het dak wat betreft waterdichtheid het meest belangrijke onderdeel is. Om een duurzaame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingssyteem, de toegepaste materialen, ligging (bijvoorbeeld een bosrijke omgeving) en afschot, zal het dakvlak vervuilen.

Wanneer dakbedekking regelmatig wordt geïnspecteerd en er tijdig reinigingsonderhoud en zo nodig reparatie-onderhoud wordt uitgevoerd, zal de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk verlengd worden.

Kruijd biedt u de mogelijkheid uw dak regelmatige te inspecteren en preventief te onderhouden.

               

         loden goot oude situatie                       loden goot nieuwe situatie 


Kruijd Installatie techniek is te bereiken via de volgende gegevens:

Kantoor:
Moezelhavenweg 55
1043 AM Amsterdam

Telefoonnummer:
020-6157050

Faxnummer:
020-3882846

email:
info@kruijdinstallatie.nl

Lid van: